Cornaro

__________________________________________


Montelliana

 

__________________________________________


Montelliana

 

__________________________________________


Asolo Prosecco Superiore Docg Millesimato

 

Výběr z hroznů se získalo šumivé víno, které vlastní jemnost a svěžest italského území. Jedná se o světle slámově žlutou barvou vína se zelenkovými odlesky. Má ovocnou vůni. Mírně sladké. Podáváme při teplotě 8-10 °C.


Asolo Prosecco Superiore Docg "57"

 

Tento sekt byl stvořen na památku založení firmy 1957. Slámově žlutá barva, ovocná příchuť, mírně sladká a přetrvávající chuť. Ideální k dezertům nebo mořským plodům. Podáváme při teplotě 8-10 °C.


Valdobbiadene Superiore di Cwdsizze Docg Dry

 

Šumivé víno vyrobené v souladu s přírodní fermetační metodou Charmat. Bledě slámově žluté barvy, jemné, intenzivní buket, typicky ovocné, mírně sladká chuť. Podávejte při teplotě 6-7 °C.


Valdobbiadene Prosecco Superiore Docg Extradry

 

Extra šumivé víno získané metodou Charmat při kontrolované teplotě. Bledá, světle slámově žlutá barva, typická vůně divokých květin. Podáváme k masu nebo rybám při teplotě 6-8 °C.


Asolo Prosecco Superiore Docg Brut

 

Šumivé víno získané prostřednictvím metody Charmat přirozené fermetace. Vyrobené z nejlepších hroznů v regionu Montello a Aloso. Bledě žluto slámová barva, ovocné aroma, vyvážená chuť. Podávané při teplotě 6-7 °C.


Asolo Prosecco Superiore Docg Extradry

 

Šumivé víno získané prostřednictvím metody Charmat přirozené fermetace. Vyrobené z nejlepších hroznů v regionu Montello a Aloso. Bledě žluto slámová barva, ovocné aroma, vyvážená chuť, mírně sladké. Podávané při teplotě 6-7 °C


Prosecco Spumante Doc Treviso Brut

 

Šumivé víno vyrobeno fermetací Charmat. Vyrábí se z hroznů pěstovaných v hill Trevigiano. Vhodný aperitiv. Podávané při teplotě 6-7 °C.


Prosecco Spumante Doc Treviso Extradry

 

Šumivé víno vyrobeno fermetací Charmat. Vyrábí se z hroznů pěstovaných v hill Trevigiano.Mírně sladké. Vhodné k dezertům. Podávané při teplotě 6-7 °C.


Prosecco Spumante Doc Treviso Extradry Jeroboam

 

Šumivé víno vyráběné z hroznů pěstovaných v horských oblastech Montello a Aloso. Typická ovocná vůně i chuť, mírně sladké. Ideální k dezertům. Podávané při teplotě 6-7 °C.


Prosecco Spumante Doc Treviso Extradry Magnum 1,5 Lt

 

Šumivé víno vyráběné z hroznů pěstovaných v horských oblastech Montello a Aloso. Typická ovocná vůně i chuť, mírně sladké. Ideální k dezertům. Podávané při teplotě 6-7 °C.


Prosecco Spumante Doc Treviso Extradry 0,375L

 

Šumivé víno vyrobené přírodní fermetační metodou Charmat. Vyrobeno z hroznů pěstovaných v oblasti hill Trevigiano. Ovocná vůně i chuť, mírně sladké. Podáváme při teplotě 6-7 °C.


Mont Rosé Vino spumante Rosato Dry

 

Šumivé víno.Světle růžové barvy s lehkými fialovými odlesky. Vynikající jako aperitiv.Podáváme k rizotu nebo bílému masu při teplotě 6-7 °C.


Moscato Vino Spumante
Dolce

 

Sladké šumivé víno vyrobéné přírodním kvašením metodou Charmat. Vyráběné z hroznů pěstovaných v oblasti hill Asolo Strawyellow. Ovocná vůně, měkká, suchá a jemná chuť. Vhodné pro předkrmy i jako aperitiv. Podávané při teplotě 6-8 °C.


Sovrano Cuvee Vino Spumante Extradry

 

Šumivé víno vyrobené přírodní fermetační metodou Charmat. Vyrobeno z hroznů pěstovaných v nejvhodnější oblasti našich kopců. Vhodné pro předkrmy i jako aperitiv. Podáváme při teplotě 6-8 °C.


Sovrano Cuvée Vino Spumante Brut

 

Šumivé víno vyrobené kvašením metodou Charmat.Je vyroben z vybraných hroznů pěstovaných v hill Asolo. Typicky ovocnávúně, měkká, suchá a jemná chuť.Podáváme při teplotě 6-8 °C.


Mont Blanc Vino Spumante Extradry

 

Šumivé víno. Vyráběné z hroznů pěstovaných v provincii Treviso. Vhodné pro dezerty. Podávané při teplotě 6-8 °C.


Asolo Prosecco docg Frizzante 'Spago'

 

Pearl víno ​​vyrobené přirozenou fermentací. Hodí se při jakékoliv příležitosti . Podávejte při 9-10 °C.


Asolo Prosecco docg Frizzante Tappo Fungo

 

Pearl víno ​​vyrobené přirozenou fermentací. Hodí se při jakékoliv příležitosti . Podáváme při teplotě 8-10 °C.


Prosecco Frizzante doc Treviso

 

Pearl víno ​​vyrobené přirozenou fermentací. Typická, ovocná a příjemná chuť. Hodí se při jakékoliv příležitosti . Podáváme při teplotě 8-10 °C.


Mont Blanc Vino Frizzante Bianco

 

Pearl víno ​​získané přirozenou fermentací. Typická, ovocná a příjemná chuť. Hodí se při jakékoliv příležitosti . Podáváme při teplotě 8-10 °C.


Marzemino Frizzante Igt Veneto

 

Pearl víno ​​, přirozeně fermentované . Sladké s typickou chutí . Vynikající při jakékoliv příležitosti . Podáváme při teplotě 8-10 °C.


Asolo Prosecco Docg

 

Víno vyrobené s nejlepších hroznů pěstovaných v Montello a Asolo kopcích. Bledě slamovitě žlutá barva, typicky ovocná chuť a s příměsí akátového květu. Živá, jemná a harmonická chuť. Ideální pro předkrmy, ryby a sýry. podáváme při teplotě 10 °C.


Pinot Grigio Igt Veneto

 

Bílé víno. Slámově žluté barvy . Ideální pro ryby a zeleninu. Podáváme při teplotě 10 °C.


Chardonnay Igt Veneto

 

Bílé víno z regionu Veneto . Slámově žluté barvy , typické a intenzivní vůně exotického ovoce. Suchá a perzistentní chutí. Ideální pro těstoviny, rýži a ryby. Podávejte při teplotě 10 °C.


Manzoni Bianco Igt Marca Trevigiana

 

Roubováním Riesling Renano a Pinot Bianco vinic produkovala Incrocio Manzoni hrozny. Víno je v té nejvyšší třídy. Má žlutou, slámovou barvu. Doporučená teplota 10 °C.


"Sasser" Rosso Doc Montello e Colli Asolani

 

Červené víno ​​vyrobené s Cabernet Sauvignon a Merlot hroznů pěstovaných v oblasti Montello Hills, tento exkluzivní víno ​​zraje 18 měsíců v " Allier " dubových sudech o objemu 225 litrů. Červená barva s granátovými odlesky . Doporučená teplota podávání 18-20 ° C. Ideálním doplňkem pro krvavý steak a zrající sýr.


Cabernet Sauvignon Doc Montello e Colli Asolani

 

Vyrobeno z vybraných hroznů z oblasti Montello . Hluboká rubínově červená s granátovými odlesky pokud věku. Intenzivní, typické divoké třešeň. Ideální pro masové pokrmy. Podáváme při teplotě 18 °C.


Cabernet Doc
Piave

 

Vyrábí se s Cabernet hroznů pěstovaných v kopcovité čtvrti . Rubyred hraničící s granátovým stárnutím. Intenzivní, mírně bylinná, typický buket. Úplná a harmonická chuť. Ideální pro masitá jídla . Podáváme při teplotě 18 °C.


Merlot doc Montello e Colli
Asolani

 

Rubínově červená barva, dobrý obsah tříslovin. Ideální doprovod pro masitá jídla. Podáváme při teplotě 18 °C.


"Primizia" Novello Igt Marca Trevigiana

 

Nové červené stolní víno z " Marca Trevigiana ". Vyráběn pomocí uhličitou macerací Merlot a Cabernet hrozny. Rubínově červená s odstíny fialové. Ideální pro typické italské předkrmy, těstoviny, rýže a lehkých masitých pokrmů. Podávejte při 13-14 °C.


Copyright © 2021. All Rights Reserved.

Designed by WDS-Dohnal