Cornaro

__________________________________________


Montelliana

 

__________________________________________


Montelliana

 

__________________________________________


Asolo Prosecco Superiore Docg Millesimato

 

Z pečlivého výběru hroznů jsme získali šumivé víno, s jemností a svěžestí vyjadřuje všechny charakteristiky území. Má světle slámově žlutou barvu se zelenkavými odlesky a má charakteristickou ovocnou vůni, mírně sladké. Ideální jako aperitiv nebo doprovázet dezerty. Podáváme při teplotě 8-10 ° C


Asolo Prosecco Superiore Docg

 

Vytvořen sekt při založení firmy v roku 1957. Víno má slámově žlutou barvu se zelenkavými odlesky a ovocnou příchutí. Mírně sladké, ovocná přetvrvávající chuť. Vhodné jako aperitiv, k dezertům a pokrmům z mořských plodů. Podáváme při teplotě 8-10 °C.


Valdobbiadene Superiore di Cwdsizze Docg Dry

 

Šumivé víno vyrobené s přírodní fermetační metodou Charmat. Bledě slámově žlutá barva, jemný, intenzivní buket. Mírně sladké. Ideální pro dezerty. Podáváme při teplotě 6-7 °C.


Valdobbiadene Prosecco Superiore Docg Extradry

 

Extra suché šumivé víno. Bledá světle slámově žlutá barva. Typická vůně divokých květin. Podáváme jako aperitiv, k masům nebo rybám při teplotě 6-8 °C.


Asolo Prosecco Superiore Docg Brut

 

Šumivé víno vyrobené metodou Charmat. Vybrané z nejlepších hroznů v regionu Montella a Asolo. Dokonalý doplněk předkrmů. Podáváme při teplotě 6-7 °C.


solo Prosecco Superiore Docg Extradry

 

Šumivé víno vyrobené metodou Charmat z hroznů pěstujicích v horských oblastech Montella a Asolo. Ovocná vůně a chuť. Vhodné k dezertům. Podáváme při teplotě 6-7 °C.


Prosecco Spumante Doc Treviso Brut

 

Šumivé víno z hroznů pěstovaných v hill Trevigiano. Vhodné jako aperitiv, perfektní doplněk předkrmů. Podáváme při teplotě 6-7 °C.


Prosecco Spumante Doc Treviso Extradry

 

Šumiví víno z hroznů pěstovaných v hill Trevigiano. Ovocná vůně i chuť. mirně sladké. Podávámě při teplotě 6-7 °C.


Prosecco Spumante Doc Treviso Ext. Jeroboam 3Lt

 

Šumivé víno vyrobené metodou Charmar z hroznů pěstovaných v horských oblastech Montello a Asolo. Ideální pro dezerty. Podáváme při teplotě 6-7 °C.


Prosecco Spumante Doc Treviso Ext. Magnum 1,5 Lt

 

Šumivé víno vyrobené přírodní fermetační metodou Charmat. Vyrobeno z hroznů pěstovaných v oblasti hill Trevigiano. Ovocná vůně i chuť, mírně sladké. Podáváme při teplotě 6-7 °C.


Prosecco Spumante Doc Treviso Extradry 0,375L

 

Šumivé víno vyrobené přírodní fermetační metodou Charmat. Vyrobeno z hroznů pěstovaných v oblasti hill Trevigiano. Ovocná vůně i chuť, mírně sladké. Podáváme při teplotě 6-7 °C.


Asolo Prosecco docg Frizzante 'Spago'

 

Pearl víní vyrobené přirozenou fermetací. Hodí se při jakékoliv příležitosti. Podáváme při teplotě 9-10 °C.


Asolo Prosecco docg Frizzante Tappo Fungo

 

Pearl víní vyrobené přirozenou fermetací. Hodí se při jakékoliv příležitosti. Podáváme při teplotě 9-10 °C.


Prosecco Frizzante doc Treviso

 

Pearl víno ​​vyrobené přirozenou fermentací. Typicky ovocná a příjemná chuť. Hodí se K jakékoliv příležitosti . Podáváme při teplotě 8-10 °C.


PROSECCO SPUMANTE EXTRADRY Doc 0,200 Lt

 

Šumivé víno vyrobené podle metody přírodní fermentace Charmat. Vyrábí se z hroznů pěstovaných v oblasti Trevigiano. Bledě slámově žlutá Barva, typická ovocná vůně a chuť, příjemná a slabě sladká. Ideální pro Dezerty. Podáváme při teplotě 6-7 °C.


Copyright © 2021. All Rights Reserved.

Designed by WDS-Dohnal